17 април 2014 г.

Туристическият информационен център – гр.Доспат отвори врати


Нова и модерна сграда бе построена и отвори врати по проект по Програмата за развитие на селските райони. Това е Туристическият информационен център. Намира се на ул.”Капитан Петко Войвода” №1 в града, на изключително стратегическо място – на самия вход в населеното място пристигайки от гр.Батак.
Архитектурата на Центъра е изцяло съобразена с най-новите изисквания за осигурен достъп на хора с увреждания.
В ТИЦ – гр.Доспат се помещават модерно оборудвана приемна, голяма изложбена зала. В нея ще се презентира всичко, свързано с туризма в Доспат и региона.
В самата зала има подредена маса за провеждане на конференции и семинари, както и място за прием на гостите на общината. Също в залата ще има богата експонирана сбирка на предмети от бита и фолклора от всички населени места.
В ТИЦ – гр.Доспат ще работят три лица: двама специалисти по маркетинг и реклама и един планински водач.
Телефон за връзка :0894438142
Центърът разполага и с имейл: tic_dospat@abv.bg, както и сайт: http://ticdospat.blogspot.com/.
Зеленина и места за почивка има около и в самия център.
Заповядайте в ТИЦ – гр.Доспат, тук ще откриете всичко за хотелите и къщите за гости в община Доспат, за природните забележителности, информация за традициите и обичаи, местната кухня, туристическите маршрути и екопътеки. Ловът и риболовът са запазена марка за град Доспат. На сайта ще е качен и културния календар на общината.

Пресцентър – община ДоспатНяма коментари:

Публикуване на коментар

ДОСПАТ

Доспат е малко планинско градче, опияняващо със своите величествени гори и изключително чист въздух, който зарежда с енергия и жаж...